Brereton snakker om U23-kampen


Publisert 27.02.2019 av Øystein Thorsen
- Selvtilliten har ikke vært på topp.

Ben Brereton er en av spillerne som har fått mye fokus, og som har blitt bedømt strengt denne sesongen. Grunnen er naturligvis summen som ble betalt for ham. Ben er bare 19 år gammel, men koster man rundt 9 millioner pund forventer folk seg fyrverkeri fra første stund.
Slik har det som kjent ikke blitt, og spissen innrømmer nå at selvtilliten ikke har vært på topp etter overgangen fra Nottingham.

- Jeg har ikke spilt så mye som jeg er vant til, og ikke har det blitt mål heller, sier unggutten til klubbens nettsted. Derfor var det en fin opptur for spilleren når han ble bedt om å stille opp for U23-laget, der han mer eller mindre ordnet avansemang i Premier League Cup på egen hånd.

OK, det var Butterworth som var avgjørende ved 1-0-målet, da hans innlegg resulterte i selvmål, men deretter var det Brereton som scorte og assisterte ved 2-0 og 3-0, og samme mann banket spikeren rimelig solid i kista når han satte inn 4-1 også. 
- Strålende innstilling fra ham, og det var godt å se ham få et par mål også, var Damien Johnsons ord om Brereton i følge Lancashire Telegraph

Johnson la til at avgjørelsen om å la Brereton prøve seg på ungdomslaget var noe spilleren selv og Mowbray kom fram til i felleskap. 
- Jeg var bare glad for å kunne hjelpe til, forklarte U23-manageren.
Brereton på sin side berømmer samarbeidet med Mowbray
- Vi fungerer suverent sammen, og han sa etter kampen at det var bra for meg å få spilletiden og samtidig et løft for selvtilliten.

Brereton var med andre ord enig med sjefen om at han kunne ha godt av å prøve seg på lavere nivå.
- Alle scoringer, uansett om det er U23 eller for førstelaget, er gode å få, sier 19-åringen, og avslutter med å si at han var fornøyd ikke bare med egen innsats men også med resten av laget.
U23-laget er videre i cupen, men har de to siste årene blitt slått ut når kun 16 lag gjenstår, så det blir spennende å se hvem laget trekker, og om gutta kan fortsette å levere.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: