Blir januar preget av FA-cupen?

Publisert 31.12.2020 av Erlend Pettersen

Vi har tatt en titt på programmet for januar 2021.

Når vi nå kun er timer unna 2021 er det på tide å se fram i mot årets første fotball måned. Januar slipper å hoppe etter Wirkola siden desember måned ble veldig svak for Rovers sin del. Seriefotballen får seg et lite avbrekk når den tredje runden av FA-cupen braker løs den andre helgen i måneden. Slik ser programmet ut når vi skriver 31. desember 2020:

  • Lørdag 02. januar; Birmingham v Rovers, klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 09. januar; Rovers v Doncaster, klokken 16:00. Vises kun på Viaplay. FA-cup.
  • Lørdag 16. januar; Rovers v Stoke, klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.
  • Tirsdag 19. januar: Rovers v Swansea, klokken 20:00. Vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 23. januar: Middlesbrough v Rovers, klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.
  • Lørdag 30. januar: Rovers v Luton, klokken 16:00. Vises på iFollow Rovers.

NB: Kamper kan endres grunnet TV eller FA-cup. Fjerde runde spilles helgen 22-24 januar.

Spådommen

Årets første kamp starter allerede på dag to når vi gjester Birmingham på St. Andrews. To lag som er ute av form, da ender det med uavgjort. Årets andre kamp er FA-cup kampen hjemme mot Doncaster. Her vil man nok stille litt redusert, men skal klare å ta seg videre til den fjerde runden. Kampen vises på viaplay.

Det tredje oppgjøret er hjemme mot Stoke. Vi tapte borteoppgjøret selv om vi dominerte kampen, men vi tror at vi tar dem denne gangen. I midtuken etter Stoke tar vi i mot Swansea som har gjort sakene bra. Her er vi redd at vi blir akkurat det skonummeret for små, altså borteseier. Kampen borte mot Middlesbrough vil mest sannsynlig bli flyttet grunnet FA-cup. Skulle kampen bli spilt så ender det uavgjort som det bruker å gjøre på Riverside.

Januar sitt siste oppgjør er hjemmekampen mot Luton. Vi tapte begge kampene mot dem i fjor, men klarte uavgjort borte i høst. Vi tror på hjemmeseier.

Når vi oppsummerer våre spådommer så ender vi opp med åtte poeng av femten mulige, samt et cup-avansement. Vi får håpe at de blåhvite overrasker positivt når måneden er ferdig.

Hva tror du?