Blir John Park værende?

Publisert 6/20/2022 av Øystein Thorsen

Sjefsspeideren har lenge hatt blikket på exit.

Det er som deja vu all over again når vi minner om alle sentrale figurer med utgående kontrakt. Først var det mest fokus på nøkkelspillere, men etter hvert også på Tony Mowbray og andre i støtteapparatet. Blant spillerne har vi fått vite skjebnen til alle utenom Nyambe, og blant folket i administrasjonen er det nå bare John Park som sitter på utgående kontrakt.
Forskjellen mellom Mowbray og Park er at sistnevnte fortsatt kommer på jobb hver dag, noe Broughton har uttrykt begeistring for.

Det er i et intervju med Lancashire Telegraph at vi får vite mere om dette, og saken er interessant, for John Park er et godt navn hva gjelder å snuse oppe spillere. Han har fått æren for å oppdage Virgil van Dijk i sin tid, og når Khadra ble hentet var det Park som dro i trådene.
- Jeg har hatt fire, fem veldig gode møter med ham, og har blitt imponert over måten han jobber, sier Broughton. Mowbray sa jo i april at forberedelser til neste sesong var i full gang, inkludert kartlegging av spillere, og det er dette arbeidet Broughton har hatt møter med Park om.

- Jeg har ikke snakket med John ennå om hva som skjer på sikt. Jeg må først bli skikkelig kjent med ham, forklarer Broughton.
Det har vært sagt i lang tid at Park bare jobber ut juni, men hvis han og Broughton finner tonen kan vi ikke utelukke at den erfarne spillerjegeren blir værende. 
I så fall hadde det ikke bare vært bra for klubben, men skulle den erfarne Park bli værende kunne det også tolkes som en kvalitetsstempling av den nye ledelsen på Ewood, at prosjektet fremstår som så pass bra at Park ikke kan stå mot fristelsen.