Blackburn nærmere McLaughlin

Publisert 23.06.2020 av Fredrik Schjesvold

Sunderlands keeper Jon McLaughlin har lenge vært på radaren til Rovers, og nå skal kontraktsforhandlinger endelig være i gang.

Det er Daily Mail som melder dette. Det har ikke vært noe hemmelighet at Blackburn har vært ute etter Sunderlands skotske keeper de siste månedene. Nå er kanskje ventetiden endelig over for Tony Mowbray.

McLaughlin har fått kontraktstilbud av både Sunderland og Blackburn, men det er trolig at 32-åringen har spilt sin siste kamp på Stadium of Light.

Noe som kan være urovekkende for Blackburn er at Rangers skal også være interessert i McLaughlins signatur ifølge Lancashire Telegraph. Steven Gerrard har Allan McGregor som førstevalg i Rangers, men keeperne Wes Foderingham og Jak Alnwick har forlatt klubben som følge av at deres kontrakter gikk ut. Det tvinger Gerrard ut på en keeperjakt. Rangers har for øyeblikket ikke tilbudt McLaughlin en kontrakt.

Tiden vil vise om det er spilletid eller lønn som frister mest for McLaughlin skulle Rangers komme med et kontraktstilbud.