Blackburn flytter fokus til Leeds-back Barry Douglas

Publisert 13.10.2020 av Fredrik Schjesvold

Fredag 16. oktober stenger det engelske overgangsvinduet, og Rovers har enda ikke fått inn en venstreback. Nå linkes Blackburn til Leeds-back Barry Douglas.

Leeds skal i likhet med Rovers være interessert i en avtale om Douglas. The Telegraph, Lancashire Telegraph og LancsLive melder dette tirsdag. 

Douglas' kontrakt går ut neste sommer, men det er sannsynligvis mest aktuelt med en låneavtale. Han spilte 17 kamper for Leeds i 19/20-sesongen, men denne sesongen har han ingen minutter med Premier League-fotball og bare én kamp i Ligacupen.

Marcelo Bielsa skal ha gitt klarsignal til 31-åringen at han kan dra fra Leeds før vinduet stenger.

Ved en eventuell ankommelse av Douglas, skal han gi konkurranse til Amari'i Bell som har spilt alle minutter i Championship til nå denne sesongen.

Douglas har også tiltrukket interesse fra Watford, men ifølge Lancashire Telegraph skal de ha større interesse for Cardiffs Joe Bennett.

LT rapporterer videre at alternativet, dersom Douglas ikke går igjennom, kan være Leicester-back Luke Thomas. 19-åringen fikk tre Premier League-kamper forrige sesong, men har ikke fått minutter denne sesongen. Det vil i så fall være en låneavtale, men Leicester skal være svært interessert å få lånt han ut før fredagen er omme.

Det eneste som er klart i skrivende stund er at venstreback-posisjonen er førsteprioritet for Tony Mowbray.