Blackburn Rovers knuste Tottenham i U23 kamp


Publisert 23.09.2019 av Arve Lundring
Dominic Samuel med hattrick mot Tottenham U23.

Dominic Samuel presser på om å få en plass på førstelaget med et hat-trick for Rovers U23 mot kveldens oppgjør mot Tottenham U23.

Samuel ristet seg av en småskade, som utelukket han fra forrige ukes nederlag mot Everton, for  så å spille seg inn og var stjernen i showet på en våt og vindfull natt på Leyland.

Mens den første var et kloss mål i 5 meters boksen, var de to neste mye av sitt eget, og tok ned en lang ball fremover med en utsøkt første touch og rullet inn til et tomt nett før han fullførte hat-tricket i siste 10 minutter med et skudd med skru som gikk inn fra stolpen.

Det er nå seks mål på fire opptredener på U23 laget for Samuel som lett kom gjennom ytterligere 90 minutter.

Jacob Davenport gjorde sitt andre opptreden da han fortsetter comebacket fra en ankelskade og spilte hele kampen, selv om Harry Chapman ikke var med.

Gjestene var raskt i pasningsspillet, men mye av det var foran Rovers som holdt en god form bak ballen.
De spilte mer på kontringen i første del av kampen og jobbet med noen gode overlapp, særlig til venstre der Lewis Thompson hadde masse av plass.

Da ved halvveis spilt hadde Rovers begynte å dominere, så de stadig mer imponerende ut da Davenport fløy inn til flere taklinger midt på banen og viste ingen tegn til at han skulle slappe av.

Rankin-Costello ble en plage for Spurs backlinje, og trakk en redning fra Brandon Austin med et godt skudd fra 12 meter.

Åpningsmålet ankom midtveis i omgangen, med Samuel som hevdet siste touch da Sam Barnes skikket ballen mot mål av en corner av Mols.

Det var starten på en utmerket periode med press fra Rovers som spilte veldig bra spill ute på banen.

Spurs trengte en reaksjon i andre omgang og startet med mer formål og intensitet i spillet da Phoenix Patterson skjøt mot på Joe Hilton som gjorde et utmerket stopp for å nekte Jamie Bowden.

Men Rovers tok ansvaret for spillet med to hurtige mål som avgjorde spillet.

Samuel viste tempoet ved å løpe videre til en Brad Lyons gjennombruddspasning, og så bra var berøringen hans at den tok ham utover keeperen i samme bevegelse, før han tappet inn på tomt nett.

Og Mols la til det tredje målet for Rovers, og byttet pasninger med Vale før han skjøt inn til hjørnet.

Øyeblikk før det hadde Lyons sett en langtrekkende innsats reddet, da Rovers snudde skruen.

Samuel la til sitt tredje, og Rovers 'fjerde, med en utmerket finish som viste seg å være for vanskelig for Austin å takle.

Kampen endte 4-0 til vårt U23 lag og Samuel banker på døren hos TM nå, med sine 6 mål på 4 kamper.

Rovers: Hilton, Doyle, Barnes, Grayson, Doyle, Mols, Lyons, Davenport, Rankin-Costello, Vale, Samuel

Mål: Samuel, 23, 57, 83, Mols, 69.

Subs: Hvit, Eastham, Whitehall, Boyomo, Brenna

Spurs: Austin, Hinds, White, Bowden, Dinzeyi (Okedina, 75), Lyons-Foster, Markanday, Maghoma, Patterson (Pochettino-Grippaldi, 67) Oakley-Boothe, Tracey 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: