Blackburn 3 - 2 Doncaster

Publisert 8/29/2020 av Erlend Karlsen

- Såvidt videre i cupen.

Det holdt såvidt, men Rovers klarte til slutt å ta seg videre mot League One motstander Doncaster.

Blackburn leverte en god første omgang og det var fortjent da Lewis Holtby smalt en frispark i krysset etter 30 minutter. Dessverre for både Rovers og Holtby så måtte tyskeren forlate banen med skade (igjen) like etter, stillingen holdt seg ut omgangen.

Det var et tafatt Roverslag som kom utpå i den andre omgangen og gjestene tok føringen i kampen og fikk etterhvert en (billig) straffe, den satte Okenabirihe i mål til 1-1. Doncaster skulle ta ledelsen like etter da en meget svak klarering av Bell havnet i føttene til Gomes som skjøt i mål fra like utenfor 16 meteren, keeperarbeidet til Fisher var ikke helt på topp her heller.

Blackburn tok seg sammen og fikk til slutt 2-2. Brereton som var god i ettermiddag (bortsett fra en kjempemiss) gjorde et fin forarbeid, og etter litt rot foran målet til gjestene fikk til slutt Joe Rankin-Costello ballen i mål.

Amari'i Bell er bedre forover på banen enn han er bakover og etter 81 spilte minutter skaffet han Blackburn straffespark, Adam Armstrong steg frem og satte ballen sikkert i mål. Dette ble også sluttresultat og Rovers er dermed videre i cupen.

Slike stilte lagene :

Rovers: Fisher, Rankin-Costello, Lenihan (c), Wharton, Bell, Travis, Johnson, Holtby (Rothwell, 42), Brereton, Armstrong, Chapman (Dolan, 64).

Unused substitutes: Eastham, Nyambe, Williams, Evans, Bennett.

Goals: Holtby, 30, Rankin-Costello, 71, Armstrong pen, 81.

Booked: Lenihan, 53.

Doncaster Rovers: Bursik, John, Anderson (c), Wright, Halliday, Richards (Hasani, 73), Gomes, Taylor (Williams, 69), Lokilo, Okenabirhie, Coppinger (Amos, 82).

Unused substitutes: Jones, Greaves, Horton, Blyth.

Goals: Okenabirhie pen, 54, Gomes, 64.

Booked: Wright, 45, Anderson, 55, Halliday, 70, Bursik, 84.