Blackburn 0 - 2 Bournemouth

Publisert 05.04.2021 av Erlend Karlsen

-Nytt tap.

Blackburn sin horrible rekke med kamper bare fortsetter, status er nå 1 seier på de 14 siste kampene etter at Bournemouth ble for sterke på Ewood Park.

Tony Mowbray gjorde 4 endringer på laget som startet mot Wycombe, en av disse var tvungen. JRC kunne ikke stille grunnet skade, i hans sted kom Ryan Nyambe inn. Ellers måtte Lewis Holtby, Ben Brereton og Sam Gallagher vike for Bradley Johnson, Tyrhys Dolan og Adam Armstrong, som endelig var klar etter skade igjen.

Det skulle ikke bli helt den store kampen på Ewood, men gjestene måtte ikke slite for seieren. De benytte seg av svakt forsvarsspill og mål fra Billing og Danjuma i hver sin omgang sørget for en grei seier.

Rovers sliter med å skape sjanser for tiden, til og med straffespark sløses vekk, i ettermiddag fikk Armstrong sjansen fra krittmerket på overtid, men bommet igjen (hans 4 bom for sesongen).

Hva som skjer fremover er ikke godt og si, men om dette fortsetter så må Rovers begynne å se seg over skuldrene og se hva lagene bak seg tar seg til. Klarer man ikke å ta noen trepoengere snart kan man fort bli sugd inn i en bunnstrid.

Hva med Tony Mowbray? Han sier selv at hans skjebne ikke ligger i hans hender, så man kan nok ikke regne med at han trekker seg. Her må nok Venky's ta grep selv i så fall. Selv Mowbray's største fans begynner nok nå å tvile på om han er mannen for å ta klubben videre.

En ting er i hvert fall sikkert, dette kan ikke fortsette!

Rovers: Kaminski, Nyambe (Bennett, 79), Lenihan (c), Harwood-Bellis, Douglas, Trybull (Downing, 79), Johnson, Rothwell (Holtby, 24), Dolan (Gallagher, 56), Elliott (Buckley, 79), Armstrong.

Innbyttere: Pears, Davenport, Brereton, Branthwaite.

Gult kort: Elliott, 78.

AFC Bournemouth
: Begovic, Smith, Carter-Vickers, S. Cook (c), Kelly, Pearson, Lerma, Brooks (Stacey, 70), Billing, Danjuma (Rico, 89), Solanke (Surridge, 83).

Innbyttere: Travers, Mepham, Wilshere, Long, Riquelme, Anthony.

Mål: Billing, 29, Danjuma, 75.

Gule kort: Lerma, 50, Solanke, 51.