Blackburn 0 - 1 Fulham

Publisert 2/9/2020 av Erlend Karlsen

- Første hjemmetap siden september.

Blackburn gikk på sitt første hjemmetap siden september da opprykksjagede Fulham vant 1-0 på Ewood i går ettermiddag.

Eneste endringen på laget fra forrige kamp var at Bradley Johnson tok plassen til langtidsskadde Lewis Holtby.

Bortelaget hadde grei kontroll igjennom hele kampen, men Rovers hang til tider godt med. Men fraværet av våre kreative spillere syntes godt, 1 skudd på mål etter 90 minutter er ikke mye å skryte av. Den sjansen var det Sam Gallagher som fikk, men Rodak var kjapt nede og fikk reddet til corner.

Bortelaget tok ledelsen da Aleksandar Mitrovic vendt og skjøt i mål fra 5 meter, da var det spilt 75 minutter. Rovers satset alt og hev innpå både Graham, Samuel og Brereton, men det var kaptein Darragh Lenihan som kom nærmest. De fleste trodde at Lenihan hadde utlignet til 1-1 i det 80 minutt, men linjedommeren hadde vært oppe med flagget, en avgjørelse som så meget tvilsom ut. Men siden det ikke finnes VAR i Championship så ble det dessverre ingen scoring og Blackburn gikk på et sjeldent tap hjemme.

Slik stilte lagene :

Rovers: Walton, Nyambe, Lenihan (c), Adarabioyo, Bell, Johnson (Graham, 72), Travis, Gallagher, Rankin-Costello (Samuel, 72), Downing, Armstrong (Brereton, 88).

Innbyttere: Leutwiler, Williams, Davenport, Bennett.

Fulham: Rodak, Hector, Odoi, McDonald, Mitrovic, Cairney (c) (Johansen, 86), Ream, Decordova-Reid, Cavaleiro (Kamara, 90), Bryan, Onomah (Kongolo, 80).

Innbyttere: Bettinelli, Christie, Knockaert, Sessegnon.

Mål: Mitrovic, 65.