Bennett og Chapman oppdatering

Publisert 5/27/2021 av Erlend Pettersen

Rovers er fortsatt i forhandlinger rundt spillerne.

Elliott Bennett og Harry Chapman er to spillere som verken har forlenget eller forlatt klubben etter sesongslutt. I følge lancsLive så virker det at begge spillerne vil forlate klubben når deres respektive kontrakter går ut 30. juni. 

Bennett er ønsket med videre, mye grunnet hans innflytelse i spillegruppen. Han må forvente å spille både andre eller tredje fiolin om han skulle forlenge kontrakten på Ewood Park. For Chapman sin del så vil Rovers fortsatt ha tro på spilleren selv med hans store skadehistorikk, men han imponerte hos Shrewsbury denne våren.

Det ble spekulert om klubben hadde en opsjon på ytterligere 1. år med Chapman, men det stemmer ikke. Klubben har tilbudt vingen en ny kontrakt.

Klubben har tatt i bruk opsjonene på 1 år forlengelse med Joe Rothwell, Joe Rankin-Castello og Ryan Nyambe. Klubben har med det kjøpt seg litt tid på å jobbe med nye kontrakter med spillerne. 

Om spillerne ikke skulle ønske det så kan Rovers få noen kroner for spillerne i sommer, noe som er viktig i disse tøffe økonomiske tider.