Bekreftede kampdager

Publisert 9/15/2022 av Øystein Thorsen

Både serien og cupen er fastsatt.

Som kjent ble forrige helgs fotball avlyst for å hedre dronning Elisabeths bortgang. Blackburn skulle ha tatt turen til Wigan, men når det ikke gikk måtte EFL sette seg ned og se på kalenderen. De så da på absolutt første ledige tid, noe som er tirsdag 11. oktober, 20:45. 
Dermed blir en allerede krevende oktobermåned enda litt mere krevende.

Det var opprinnelig satt opp syv kamper den måneden, og enkel matte sier oss at det nå blir åtte kamper. Første kamp spilles 1. oktober, og deretter blir det enten tre eller fire dager mellom hver kamp fram til den 22. oktober. 
Hvilket utslag sju kamper på tre uker får på beina til spillerne vil vise seg. 
I slutten av måneden blir det en uke uten tirsdags- eller onsdagskamp, med andre ord en liten pust i bakken mellom Birmingham hjemme og Hull borte 22. oktober og 29. oktober.

Carabao Cup har også fått dato. Det var jo West Ham som ble satt opp mot oss, og i dag skriver Lancashire Telegraph at oppgjøret spilles 9. november, en onsdag. Turen går til London, og kampstart er på det velkjente tidspunktet 20:45.

Cupen gjør at også november byr på få hviledager, for fire kamper skal unnagjøres før VM-pausen. Første kamp den måneden er 1. november, bare tre dager etter Hull-kampen, deretter er det kamp den femte, den niende, og til slutt borte mot Burnley den 12. november.
Er det de klubbene med best medisinsk støtteapparat og de som i størst grad unngår skader som ligger best an på tabellen før VM begynner?