Både gode og dårlige skadenyheter


Publisert 06.12.2018 av Øystein Thorsen
I alle fall to menn ut, men også to menn inn.

En som definitivt er ute er Elliott Bennett, og særlig hans situasjon så først litt skummel ut, da han har pådratt seg brudd, eller i alle fall brist, i et av disse beryktede metatarsal-benene. Nærmere bestemt det tredje. 
Når metatarsalen går på en smell har spillere vært ute lenge, men heldigvis sier Mowbray at det kun handler om et par uker eller noe slikt. 

Det er ikke optimalt å ha en spiller som Bennett ute, med det kampprogrammet vi har, men som et plaster på såret kan Lenihan være tilbake. 
- Darragh er nære. Han har en sår hofte, men trente i dag, sier Mowbray i følge klubbens nettsted. Det er klart at hvis den er for øm i Middlesbrough så respekterer vi det, men han virker ålreit, legger Tony til. 

Samtidig minner sjefen om at han syntes Downing var veldig god mot Wednesday, så savnet av Lenihan er ikke totalt. Innsatsen til Downing er snarere et godt argument for å la Lenihan pleie hofta på benken.
Craig Conway er en annen som Mowbray løfter fram etter helgens 4-2-seier.
 
- Det er ikke nødvendig å spille en 70% Elliott Bennett når du har en 100% Craig Conway, forklarer sjefen.

Bennett har selskap av Jack Rodwell på sykestua, som har hjernerystelse. Amari’i Bell derimot later til å ha ristet av seg et hamstring-problem, så han er en kandidat for troppen. 
Vi kommer tilbake med et mere fyldig preview i morgen fredag. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: