BRSCN støtter kampen mot hets og all trakassering

Publisert 2/10/2021 av Erlend Pettersen

Supporterunionen med viktig opprop!

Hets og trakassering florerer i dagens samfunn, og fotballsupportere er dessverre ikke noe bedre enn andre. Det har vi sett så altfor mange eksempler på, og vi i Supporterunionen for Britisk Fotball ønsker med dette å statuere et eksempel gjennom å vise vår avsky mot det slags oppførsel. Dette gjelder homohets, rasisme, religiøs hets og all annen form for trakassering. På grunn av koronapandemien er det liten tribuneaktivitet for øyeblikket, men vi ser jo at holdningene kommer til uttrykk på andre arenaer også, som f.eks. i sosiale medier. Og når vi returnerer til tribunene, bør vi tenke nøye over hvorfor vi er der og hvordan vi ønsker å stå fram.

For å vise vår klare holdning i denne saken, har vi i SBF lagt inn en banner på hjemmesiden med "#STOPP ALL TRAKASSERING", og vi har også endret vårt profilbilde på Facebook. Supporterklubben til Bolton Wanderers, som har vært en pådriver i denne kampanjen, har også gjort det samme, og vi opppfordrer alle andre supporterklubber i SBF om å følge Boltons eksempel.

 

Mvh styret

BRSCN sitt styre er helt enige i disse tingene og vi vil med det vise får støtte i sosiale medier og med denne meldingen på vår nettside. Vi håper at akkurat du som leser dette støtter oss og alle andre med dette oppropet.

Mvh styret i BRSCN