BRSCN informerer

Publisert 9/10/2023 av Erlend Pettersen

Medlemskortene sendes snart til trykk.

Da er det gledelig å kunne melde at medlemskortene sendes til trykk i løpet av neste uke (37). Vi er per dags dato 201 medlemmer pluss 80 familie som vil få sine medlemskort med navn tilsendt i månedsskiftet september/oktober. Som alle vet så går ikke postgangen like fort, når det kun leveres post annenhver dag. 

I den forbindelse så håper vi at alle kan gå inn på din brukerprofil på brscn.no, å sjekke om du har riktig adresse. Skulle du ikke ha det, så oppdatert din profil samtidig som du sender oss en mail via kontakt oss skjemaet på nettsiden. 

Om du ikke har meldt deg inn å ønsker ditt navn på medlemskortet må du melde deg inn inne mandag 11. september. Etter denne datoen vil dere som melder dere inn få et navnløst medlemskort tilsendt. 

Du kan melde deg inn her.

Til slutt så vil styret ønske alle våre medlemmer et fint BRSCN år, der man håper at spillet er såpass bra at man kan kjempe om en topp seks plassering når man kommer ut på senvinteren. Så håper vi at så mange er og blir med i konkurransen rundt det å tippe på kampresultatene til Blackburn, der man kan vinne fine premier. Til alle som deltar i løpet av desember måned, vil det trekkes en "jule vinner". 

Så er det bare for dere å trene på lærkulen til supportercupen som avholdes 8. juni 2024. Vi minner om at det kreves medlemskap i BRSCN for å delta.

Up the Rovers!