Armstrong er tilbake!


Publisert 06.08.2018 av Øystein Thorsen
Adam Armstrong slutter seg til troppen på permanent basis.
Den 21 år gamle angriperen hadde et vellykket låneopphold i fjorsesongens siste halvdel, og hans bidrag var med på å løfte klubben til opprykk. Den kvikke spissen fikk mange fans blant Blackburn-supporterne og det var med tungt hjerte at vi så ham returnere til Newcastle. 
Ryktene har derimot antydet et comeback for Arma, og i dag bekreftes det fra klubbens nettside.

Newcastle-gutten debuterte i Premier League allerede som 17-åring, og i løpet av de fire påfølgende årene fikk han 21 kamper for the Magpies. Utviklingsprosessen inkluderte blant annet et låneopphold i Coventry, og det var der han for første gang stiftet bekjentskap med Tony Mowbray. Vi kan nå slå fast at det skulle bli et samarbeid med lang varighet.
Kontrakten som spissen nå har undertegnet er i alle fall på fire år.

Armstrong innrømmer at han ikke nølte når muligheten til å returnere til Ewood dukket opp.
- Det er en fantastisk følelse, sier han om å skrive kontrakt. 
- Jeg hadde det veldig fint her i forrige sesong, så det var en no-brainer å komme tilbake, legger han til.
Han innrømmer at det er spesielt å forlate Newcastle hvor han er født og oppvokst, men han tror at han kommer til å finne seg raskt til rette.
- Gutta har sendt meldinger hver dag og spurt når jeg kommer tilbake! Det er fint å føle seg ønsket, og det føles som hjemme, så det var en enkel avgjørelse.

Dermed har Mowbray fått inn fire spillere så langt i dette vinduet. Særlig på spissplass har det sett tynt ut, så det hjelper godt å få inn en angriper som dessuten spiller for det engelske U21-landslaget.
BRSCN ønsker Arma velkommen tilbake!


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: