Annesley setter seg langsiktig mål


Publisert 06.02.2019 av Erlend Karlsen
- Og fortsatt store forhåpninger til Rankin-Costello.

Rovers januar signering Louie Annesley setter seg et langsiktig mål om å komme seg inn på førstelaget.

18 år gamle Louie som faktisk er landlagsspiller (Gibraltar) og erfaring fra Euro League signert en langtidskontrakt med Rovers da han sluttet seg til fra Lincoln Red Imps.

"Først og fremst ønsker jeg å finne meg til rette her. Så må man jobbe og trene hardt for at man forhåpentligvis skal få sjansen på førstelaget etterhvert, her er målet å spille uke inn og uke ut."

I Rovers så har man alltid hatt store forhåpninger til stortalent Joe Rankin-Costello, men en alvorlig skade stoppe utviklingen for unggutten. Han skrev under proffkontrakt med Rovers allerede da han var 17 år gammel, men en kneskade satte han ute av spill i 12 måneder. På mandag var han tilbake da U-23 laget gruset Leicester hele 7-1, og Rankin-Costello fikk med seg en scoring også. Nå håper man at unggutten fortsetter utviklingen og får sjansen på a-laget. Kontrakten til Rankin-Costello går ut til sommeren, men det er forventet at Rovers kommer til å gå i forhandlinger snart.

En liten gulrot for Joe og de andre ungguttene er at Tony Mowbray har sagt at flere fra U-23 laget kan få sjansen mot slutten av sesongen. En annen ungdom man bør legge merke til er John Buckley, han er 19 år gammel og har tatt steget opp til U-23 laget etter flere imponerende kamper for U18, han har også fått trenet med a-laget den siste tiden. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: