Adam Wharton til EM

Publisert 6/7/2024 av Øystein Thorsen

Det kan gi bonus til Blackburn.

Adam Whartons reise denne sesongen har ikke vært annet enn eventyrlig. Det er nesten vanskelig å huske at spilleren faktiske startet sesongen i Blackburn. Deretter gikk veien til Premier League og Crystal Palace, som om han aldri har gjort noe annet.
Og nå er han altså en del av den engelske EM-troppen.

Via Lancashire Telegraph får vi i dag noen ord fra Declan Rice som skryter nær sagt hemningsløst av den tidligere Blackburn-spilleren.
- Han har vært fremragende. Du kan se forskjellen mellom 20-åringer som holder toppnivå og spillere som er i vannskorpa, og han holder virkelig toppnivå, sier midtbanespilleren fra Arsenal. 
Det er særlig roen han viser med ballen i beina som Rice trekker fram, og evnen til å finne en pasning - både med høyre og venstre fot.

Bortsett fra at man kan føle en stolthet over at Blackburn har produsert en slik spiller, er EM-uttaket en stor nyhet for oss fordi det kan vanke ytterligere inntekt hvis Adam får spille i mesterskapet.
Og det regner vi med at han får.
Sammen med penger fra Raya-overgangen til Arsenal, og kanskje til og med et videresalg av Adam Wharton, gjør at Blackburn regner med å ha noen ekstra pund til forsterkning av egen tropp.