Adam Armstrong ble månedens spiller


Publisert 09.03.2018 av Øystein Thorsen
Spissen dediserer prisen til medspillerne.
Februar startet dårlig med tap mot Plymouth, men når skuta kom på rett kjøl ble det svært så trivelig. Ikke minst for vår innleide spydspiss, Adam Armstrong.

Før kampen mot Oldham sa 21-åringen at han gjerne ville score, som en bursdagspresang til seg selv, og slik gikk det også. Dessverre holdt det kun til 2-2, men da var han i alle fall i gang.
I neste runde, mot Portsmouth, scorte han to og sikret med det tre poeng på egen hånd.

Armstrongs fjerde mål i februar kom hjemme mot Bury, og mot Walsall serverte han Graham, i tillegg til å ha ytterligere en assist da Bennett scorte mot Wimbledon. 
Direkte involvering i seks scoringer, og dermed en god bidragsyter til 13 poeng i februar, ble dermed belønnet med Sky Bet Player of the Month for februar.

- Jeg må innrømme at jeg synes jeg har hatt en god måned, men det viktigste er laget, sier hovedpersonen selv. Derfor vil jeg dedisere prisen til lagkameratene som produserer for meg, og med det hjelper meg med scoringene, sier den sympatiske unggutten.

Videre forteller Armstrong at samholdet i laget er utrolig bra, noe han har merket helt siden han ankom Ewood. 
- Alle her får deg til å føle deg velkommen og det er herlig å jobbe i en sånn atmosfære, forklarer Arma
- Jeg ser framover og fokuserer på å fortsette og få jobben gjort for Blackburn, og for øyeblikket føler jeg at jeg får hjulpet laget, avslutter spissen.

BRSCN gratulerer Armstrong og håper han kan fortsette å finne nettmaskene, gjerne allerede mot Blackpool.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: