90 minutter for Irland

Publisert 6/5/2024 av Øystein Thorsen

Og konkurransen om Bair øker.

Szmodics spilte hele kampen når Ungarn ble slått 2-1. Dette var da toppscorerens tredje kamp med flagget på brystet, men han venter ennå på sine første målpoeng. 
Szmodics var derimot nære.

Første vartet Blackburn-spilleren opp med en smart pasning, men Adam Idah og Matt Doherty kunne ikke ta en fornuftig avgjørelse så sjansen rant ut i sanden. Szmodics forsøk kan dog ha inspirert irene, for straks etter hadde de 1-0. 
Før pause hadde derimot Ungarn klart å utligne, og det skulle helt inn i overtidstiden før Irland igjen tok ledelsen. Parrott sto for 2-1, og hadde han ikke valgt å ta saken i egne hender så var Szmodics med på venstresiden.
Alt i alt en positiv opplevelse for vår toppmann.

HITC skriver om en spiller som havnet på ryktelista i forrige uke, nemlig kanadiske Theo Bair som spiller i Motherwell. Tidligere var det Sunderland, Cardiff og Blackburn som jaktet på angriperen, men nå har en sterk konkurrent visstnok meldt seg på:
Tyske St. Pauli.

Burde ikke England og Championship lokke mere? Kanskje ikke for en kanadier, i tillegg vant St. Pauli Bundesliga 2 og skal dermed konkurrere på høyeste nivå neste sesong. 
Med 190 cm på sokkelesten, 15 mål og fem assist er Bair en moderne angriper med både fysikk og målteft.
Spørsmålet er vel snarere om han får flere og ikke færre klubber å forholde seg til, og om Blackburn har nok å lokke med gjenstår å se. HITC gir uansett St. Pauli ledertrøyen akkurat nå.