3 spillere tatt ut til landslagsspill. Oppdatert!


Publisert 12.03.2018 av Erlend Karlsen
- Og Everton unggutt linkes hit til sommeren.
I dag ble ytterligere 2 Blackburn spillere kalt ut på landslagsoppdrag. Fra før av er Darragh Lenihan og Derrick Williams tatt ut til Irland's tropp. I dag ble også Corry Evans og kaptein Charlie Mulgrew kalt ut, til henholdsvis Nord-Irland og Skottland.

Lenihan og Williams kan derimot må finne seg i å komme hjem i løpet av uka, da den 30 manns store troppen til Irland skal trimmes ned til 25.

Mulgrew' Skottland skal møte Costa Rica fredag 23 mars, mens de spiller mot Ungarn 4 dagere senere. Corry Evans og Nord-Irland skal møte Sør-Korea lørdag 24 mars.

Beholder Lenihan og Williams sine plasser hos Irland så er det stor sjanse for at kampen mot Doncaster 24 mars blir utsatt. Dette grunnet at hvis Rovers har 3 eller flere spillere på landslagsoppdrag så kan de søke om å utsette kampen.

Oppdatert ! I løpet av dagen ble også Jayson Leutwiler tatt ut i Canada's landslagstropp. De skal møte New Zealand i treningskamp 24 mars.

I helgen linket The Sun journalist Alan Nixon oss med Everton unggutt Bassala Sambou.

Rovers manager Tony Mowbray skal nemlig kjenne til unggutten fra tiden i Coventry. Sambou er en 20 år gammel spiss som er født i Tyskland, men som har jobbet seg opp i gjennom systemet i Coventry. I 2016 sluttet han seg til Everton som rekrutterte han til deres U-23 lag. Sambou sees på som et stort talent, men har ennå ikke fått sjansen på førstelaget.
Så gjenstår det å se om enda en Mowbray kjenning blir å se på Ewood Park.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: