-Ting tar tid

Publisert 1/12/2022 av Erlend Pettersen

Fortsatt ingen nye spillere inn porten på Ewood Park.

På mandag skrev vi i BRSCN rundt flere mulige overgangsmuligheter som kunne skje denne måneden. Deyovaisio Zeefuik er i England som vi nevnte mandag, men tyske medier skriver at overgangen lar vente på seg noen dager. Zeefuik har nettopp hatt korona.

I samme åndedrag så skrev vi om spissen Ryan Hedges, som Rovers er interessert i. I dag gikk Aberdeen manager Stephen Glass ut i media å sa at Rovers måtte komme til å betale det de forlangte om det skulle bli noen avtale i januar. Som tidligere nevnt så er Hedges på en utgående kontrakt.

Daily mail skriver i dag at Rovers er en av flere klubber som jakter Callum Brittain, fra Barnsley. Høyrebacken har spilt bra for et Barnsley lag som har slitt voldsomt denne sesongen etter å ha imponert forrige sesong med en femte plass. Det blir mer og mer klart at Ryan Nyambe vil forlate Blackburn enten nå i januar eller ved kontraktslutt til sommeren.

Når det gjelder spillere ut så vil Rovers gjerne få lånt ut Hayden Carter for at han skal få regelmessig kamptrening. Han og flere unggutter er mulige kandidater til å forlate Ewood Park denne måneden for å få førstelagsfotball, men sånn covid situasjonen er blitt i England så er alt så usikkert. Skulle Rovers få mange frafall i en allerede tynn tropp, må ungguttene trå til.

Ny dag. Nye rykter hvor Diaz er på vei. Sannsynligheten for at han får forlate klubben nå i januar er små, siden man kjemper om direkte opprykk. Spilleren selv har uttalt at han ikke har noe hastverk med å forlate Blackburn.

Vi ser gjerne at han blir å skyter oss opp i Premier League, samtidig som han skriver på en ny avtale. Når det gjelder kontraktssituasjonen så er det ikke noe nytt å melde.