-Spennende januar-vindu

Publisert 12/31/2021 av Erlend Pettersen

På 2021 siste dag ser vi fram i mot overgangsvinduet.

På 2021 siste dag, skal vi prøve å se litt på hva som kan komme til å skje i det kommende overgangsvinduet. Det er en mann som er på alles lepper, Ben Brereton Diaz. Kommer det et kjempe-bud på spilleren som man ikke kan takke nei til? Eller så blir Diaz å skyter oss opp?

Det er det store spørsmålet når man snart er inne i januar måned. I tillegg så har Nymabe, Lenihan og Rothwell ikke skrevet under nye kontrakter, og kan i fra i morgen snakke med andre klubber. I følge noen medier i England så har Venkys lagt inn £10m i ‎opprykks-bonus til spillerne om de skulle lykkes. Om det er noe hold i dette er usikkert, siden lokalavisene ikke har skrevet noe dette.

Som tidligere nevnt så er spissen Ryan Hedges linket inn fra sommeren når kontrakten med Aberdeen går ut. Her kan det bli lagt inn noen pund sedler i januar om noe skulle skje. Spissen Josh Maja, som var på Brockhall på deadlineday i september, er også i dette overgangsvinduet linket inn på lån. Spilleren har slitt med skade i en lengre periode, så det er ikke en spiller som kan gå rett inn på laget.

Når det gjelder andre spillere ut så er det rolig. Det er ønskelig å få lånt ut en del unge spillere, hvis det lar seg gjøre.

BRSCN skal holde dere oppdaterte rundt overgangsvinduet.