- Vil utvide st√łtteapparatet

Publisert 5/25/2023 av Erlend Pettersen

Men sliter med å finne de riktige kandidatene.

Direktør for fotball, Gregg Broughton forteller til Lancashire Telegraph i dag at klubben fortsatt er på utkikk etter å forbedre støtteapparatet til klubben. Det er spesielt en dødballer trener klubben er på utkikk etter siden i januar. Rovers var det nest dårligste laget til å score på dødballer denne sesongen, samt at man slapp inn fem viktige dødball mål på slutten av sesongen som ble skjebnesvangert for kvalifiseringsspillet.  

Samtidig så ønskes det inn en trener med metodikk som spesialfelt. Klubben har jaktet etter kandidater tidligere denne sesongen, uten å finne de riktige kandidatene. Det jobbes videre med å analysere aktuelle kandidater utover sommeren.

Når man setter sammen takene rundt denne sesongen sammen med fakta så virker dette som et smart grep fra klubben. Blackburn scoret kun åtte mål fra dødballsituasjoner denne sesongen, men Hayden Carter sin utligning mot Luton som det siste. Man må gå helt tilbake til desember 2022, når Scott Wharton nettet i hjemmetapet mot Nottingham Forest i Carabao Cup.

Klubben håper nå å få litt mer stabilitet rundt trenerstaben. Rovers er inne i sin tredje head of recruitment på under 18. måneder. Samtidig som Gregg er klar på at Rovers har et lønnsbudsjett å forholde seg til, noe vi i BRSCN har skrevet om tidligere denne måneden.