- Vi må ikke ta lett på oppgaven


Publisert 22.12.2019 av Erlend Pettersen
Tony Mowbray kommer med advarsel foran oppgjøret mot Wigan mandag.

Mandag kveld tar Tony Mowbray sitt mannskap i mot Wigan som for øvrig sendes på Viasat2, og i forkant går Mowbray ut å advarer å ta lett på oppgaven som venter.

Gjestene kjemper en desperat kamp om å komme seg over nedrykksstreken og har foran dette oppgjøret ikke vunnet på 10. kamper. Vi husker med gru hjemmekampene mot Charlton og Luton som endte med tap etter å ha vært favoritter.

Det er ventet litt mer folk til denne enn det er til vanlig etter at Rovers har satt prisen for en billett til £10 og med seier så klatrer Rovers opp på en kvalifiseringsplass.

- Dette er en vanskelig, men samtidig en skummel kamp uten at man overdriver, forteller Mowbray til Lancashire Telegraph.

- Vi har kjempet mot Wigan i flere sesonger og vi vet godt hvordan de opptrer. Jeg snakket med Mulgrew her om dagen når han var å så på sin sønn, og han mente at de hadde spilt bra, men hadde hvert litt uheldig. 

- På en god dag så kan Wigan slå alle i denne ligaen og de ser på seg selv som et bedre lag enn tabellposisjonen tilsier. De har noen røslige karer der bak og på topp, så man må være skjerpet.

- Det er viktig at fansen kommer å støtter oss og ikke bare tror at det er å komme å hente tre poeng. Og det er vår oppgave å spille en sånn fotball der vi får fansen opp av setene. Det kommer til å bli en meget tøff kamp, avslutter Mowbray.

Kampen ser du lille julaften på Viasport2 klokken 20:45. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: