- Vi er klare

Publisert 17.06.2020 av Øystein Thorsen

Adarabioyo melder om god stemning blant gutta.

Adarabioyo har erfaring fra playoff da han i fjor havnet blant topp seks. Den gangen var det for West Bromwich og nå er den unge forsvareren klar for nok en landing i den avgjørende delen av tabellen.

I første rekke fokuserer Tosin på møtet med Ewood igjen, da de endelig fikk kjenne på matta mandag denne uken - noe han syntes var fantastisk, men minner også om at de må vende seg til å spille for et tomt Ewood.
- Vi spilte for tomme tribuner når vi var barn, så vi har gjort det før, sa Adarabioyo til iFollow Rovers.
- Det er noen kjempekamper på vei, og hver eneste en er utrolig viktig for oss slik at vi kan komme oss til playoff-plass

22-åringen var lenge usikker på om sesongen skulle fullføres eller ikke, men nå som det er bestemt at alle kampene skal spilles sier han at hele laget ser fram til avslutningen.
- Vi er på plass og vi er klare. Vi har hele tiden ønsket å fullføre - men på en sikker måte - og nå som alt er lagt opp til det ser vi fram til det som ligger foran oss.

Det er ikke bare Tosin som har en god følelse. Lancs Live skriver at Sky Sports-ekspert Alan McInally tror på Blackburn som et av lagene som klarer playoff - til tross for visse utfordringer i de siste ni kampene. 
Førstkommende kamp mot Bristol City kommer til å sette tonen, men selv om det skulle gå bra der er det fortsatt tøffe oppgjør i form av Leeds og West Brom, men også Millwall og Cardiff kan bli vanskelige - hvis man dømmer ut i fra tabellplassering.

Felles for alle er at ingen har spilt siden begynnelsen av mars. Dermed kan selv det beste mannskap få det vrient hvis de ikke klarer å tilpasse seg den nye situasjonen. Med det kan man hevde at sesongsavslutningen egentlig er veldig åpen. 
Alt vi kan gjøre er å håpe at Blackburn er blant lagene som raskt finner formen, aller helst på første forsøk.