- Verste situasjonen så langt

Publisert 05.11.2020 av Øystein Thorsen

Mowbray ser en god tropp halvert.

Det hjelper lite å klage over skader og koronaisolering - det gjør uansett ikke saken bedre - men samtidig er det viktig å holde oversikt over hvem som er tilgjengelige eller ikke. 
Lancashire Telegraph har i den forbindelse satt opp en (sterk) førsteellever bestående av utilgjengelige spillere.


Noen vil kanskje reagere på Bell som midtstopper og kvaliteten til Bennett, men allikevel.

Kun de færreste kan ha hatt store innvendinger om Blackburns innsats på overgangsmarkedet. Da vinduet stengte hadde Mowbray forsterket alle svake deler av troppen, og til og med fått inn ytterligere et par forsterkninger.
Nå skulle det bli playoff - lett.

Men et par uker med skader og spillere som måtte gå i koronaisolasjon har erstattet glansbildet med et sportslig inkassokrav, eller noe annet utrivelig man kan tenke seg. 
- For to uker siden følte jeg at vi hadde en skikkelig sterk tropp, med god dekning, men den siste tiden har redusert oss veldig, og det er frustrerende, sa Mowbray i går til klubbens nettside.
Videre fulgte sjefen opp med å si at det er den verste situasjonen han har stått i så lenge han har vært manager for Blackburn.
Når Lancashire Telegraph i dag skriver om saken later det til at Mowbray enten har kommet over den verste frustrasjonen - eller så har han resignert.
- Jeg er ferdig med å snakke om skader og koronaisolering. Vi plukker ut det laget som er tilgjengelig, gir QPR det beste vi har og ser hvordan det går.

Apropos QPR så vant de igår i det 87. minuttet da de møtte Derby på bortebane. Vi satser på at dette skaper overmot hos The R's, og at de ikke klarer to på rad - dette var tross alt bare deres tredje seier denne sesongen, så de får vente litt på neste trepoenger.
Det er visstnok en mulighet for at Armstrong kan rekke helgen, men spørsmålet er om det er smart å bruke ham hvis han ikke er hundre prosent.

Når QPR-kampen er ferdig har vi mer eller mindre unnagjort en kvart sesong, og det har gått i rykk og napp. Alt fra storseiere til forsmedelige tap. Fortsatt scorer ingen mere enn Blackburn, men avstanden til Reading på topp (som for øvrig gikk på sitt andre strake tap i går) er 11 poeng. 
Fortsatt mye fotball å spille med andre ord, nå gjelder det bare at Mowbray kan få friskmeldt og samlet troppen.