- Urovekkende signaler

Publisert 7/10/2024 av Erlend Pettersen

Det må selges før det kan kjøpes spillere.

I følge Alan Nixon og Lancashire Telegraph sin reporter Elliott Jackson så er det ikke mye midler å handle for i sommer. Om det er noe i det store og hele er høyst usikkert. 

Klubben har fått inn rundt £29m pund, ved spillersalg av Adam Wharton, David Raya og ekstra TV-penger. Men sannsynlig så går pengene kun til å drifte klubben siden eierne ikke har spyttet inn noen kroner i klubben i sommer. Det har kommet en del urolige hendelser i løpet av sommeren:

  • Blackburn Women får knapper og glansbilder.
  • Ingen kontrakt med Kyle McFadzean, selv om begge parter er enige.
  • Linkes stort sett til lånespillere.
  • Ingen nye kontrakter er signert.
  • Må selge før å få brukt penger.
  • Må beholde Gally og Dolan.
  • Venkys kan bruke penger. Men må garantere personlig til indiske staten de beløpene. Virker ikke villige..
  • Vet de på Ewood hva som skjer og hvilket budsjett man har?

Som dere ser så er listen lang. Det er også flere indikasjoner på at budsjettet ikke er klart for de som sitter i Blackburn. Mellommannen mellom klubb og eiere dro tidlig i juni ned til India. Ingenting nytt har kommet ut etter det besøket.

Slik situasjonen er nå så lukter det en knalltøff kamp om å berge plassen i Championship kommende sesong. Venkys har muligheten til å bruke penger på klubben om de garanterer personlig for de summene som blir overført. Det virker ikke som om de er interesserte i det. Nå bli høringen i den retten i India 20. august enda mer spennende enn den har hvert noen gang. Hva kommer til å skje? Ny utsettelse?

John Eustace har gjentatt flere ganger som alle andre før han har gjort. Gruppen trenger hjelp. Hvor mange ganger har man ikke hørt det før? Det er ingen gode nyheter for oss som heier med Blackburn. I verste fall blir man tvunget å beholde Sam Gallagher og Tyrhys Dolan ut sesongen, før å så se dem forlate gratis neste sommer for å kunne ha en tropp denne sesongen.

Er ikke slik en klubb skal drives når man tross alt har fått litt penger inn. Alle vet at slik drift ender til slutt med nedrykk.

Det er rett og slett mørke skyer rundt Ewood Park.