To på utgående kontrakt

Publisert 11/18/2023 av Erlend Pettersen

Men klubben har opsjoner på ytterligere ett år.

Når vi nå er midt i november måned, og kun 1,5 måned til januarvinduet åpner skal vi se litt på hvordan kontraktsstatusen er i troppen.

Joe Rankin- Castello, Lewis Travis, Hayden Carter og Adam Wharton er en av mange som har forlenget sine kontrakter siden Greg Broughton kom inn som sportsdirektør. Mange venter nok på at Tyrhys Dolan skal forlenge kontrakten, men samtalene med klubben ble stoppet opp grunnet bytte av agent for Dolan. Han er en av to spillere som har kontrakter som løper ut til sommeren 2024. Den andre er Sam Gallagher. Likheten for begge to er at klubben har opsjon på ytterligere ett år.

Om man velger å forlenge kontrakten til Sam Gallagher er høyst uvisst. Sam er en av de best betalte i klubben, samtidig som han er ekstremt mye skadeplaget. Så det skal bli spennende å se om det er rom for å forlenge kontrakten budsjettmessig.

Da er det mer trolig at Dolan kommer til å forlenge kontrakten på Ewood Park. Klubben håper å ha en avklaring før man sender opp nyttårs batteriene. 

Eller så har man en stall som er på lengre kontrakter. Du finner en oversikt over kontraktslengendene under fanen spillerstall på vår nettside.