- Talenter har skrevet under proff kontrakter

Publisert 7/4/2024 av Erlend Pettersen

Flere unggutter har takket ja til nye kontrakter.

Blackburn lanserte i går kveld en oppdatering rundt ungguttene som har takket både ja og nei rundt nye kontrakter. Det er kun Junior Nsangou som har takket nei av de som ble tilbudt nye kontrakter ved sesongslutt.

Vi kunne tidligere denne uken skrive om ungguttene som skrev under skole kontrakter for første gang. Nå er det akademi talenter som har imponert såpass at de nå tar steget fra skole til en profesjonell kontraktsform. 

Lewis Bell, Rhys Doherty, Adam Khan, Matty Litherland, Paul Murphy-Worell, Brandon Powell og Zack Stritch har alle signert en 1-års kontrakt med opsjon på ytterligere 1. år.

Målvakt Solomon Honor (bilde) har skrevet under for to år, med opsjon på ytterligere 1- år. Alle disse spillerne håper å på spilletid på Mike Sheron sitt U-21 lag denne sesongen. 

Rory Finneran er ventet til å signere med Newcastle de kommende dagene og er tapt for klubben noe vi skrev om allerede i mai måned. Hvor mye spilletid han vil få der kan man bare spekulere i. Bare å se hvordan det gikk med Ash Phillips etter overgangen til Tottenham i fjor sommer. 

Men mer penger i lønningsposen er forlokkende for mange og en hver.