- Skulle ha drept kampen!

Publisert 9/12/2021 av Erlend Pettersen

Er meget frustrert Tony Mowbray etter gÄrdagens uavgjortresultat hjemme mot Luton.

Det var en frustrert Tony Mowbray som så alle poengene forlate perrongen i det 98. minutt etter å ha ledet 2-0 til pause. Dommeren måtte ut med en skade i det 93. minutt, og der med måtte man spille mye lengre enn de 5 ekstra minuttene som kom opp på tavlen.

Men Tony Mowbray er klokkeklar på at Rovers skulle ha drept kampen tidligere. Man må bli mer effektiv foran mål skal man klatre oppover på tabellen.

Dere som så kampen i går så var Darragh Lenihan meget heldig som ikke ble utvist i det 8. minutt. Lenihan får det glatte lag av EFL studio i England. Men i følge Tony Mowbray så traff Lenihan ballen før han traff Campbell. Vi kan bare konstatere at motspilleren måtte gå av banen etter den hendelsen.

Det positive å ta med seg er at man har en gruppe som jobber steinhardt sammen som et lag. Man må få justert spillet i begge boksene sånn at man klarer å drepe kampene før motstanderne kommer inn i kampene igjen.

Heldigvis er det ny kamp allerede tirsdag når Hull gjester Ewood Park.