- Skadeoppdatering

Publisert 1/17/2023 av Erlend Pettersen

Adam Wharton er en bekymring.

Blackburn-manager Jon Dahl Tomasson har en del bekymringer rundt en del spillere som sliter med skader. Sam Burns, Jake Batty, Callum Brittain, Sam Szmodics, Adam Wharton og Scott Wharton var ute mot Rotherham med diverse smeller. I tillegg var John Buckley suspendert, mens Ben Brereton Diaz ble far.

Til helgens dyst mot Bristol City er John Buckley tilbake etter tre kampers suspensjon, mens det er ventet at Scott Wharton er tilbake etter hodesmellen han fikk mot Norwich. Som vi skrev om i går så er det ventet at Dom Hyam er ute til helgen etter ankelsmellen han pådro seg lørdag. Fortsatt ikke kommet noe mer rundt skaden til Hyam.

Det som er nytt i dag at situasjonen rundt Adam Wharton er mer alvorlig en ventet. Han går med en dings slik at han ikke belaster foten og er ventet tidligst tilbake i februar måned. For Sam Szmodics så ser det lysere ut, siden han er ventet tilbake på treningsfeltet i løpet av uken. 

U-21 backen Lenni Cirino mister hele sesongen etter en operasjon i lysken. Unngutten fyller 20 år i februar måned, og har vært en fast inventar på U-21 laget uten å ha fått muligheten på førstelaget. Kontrakten med Blackburn går for øvrig ut til sommeren.

Kanskje er det kommet inn noen nye spillere før helgen. BRSCN følger overgangsvinduet tett.