- Skadenytt


Publisert 31.10.2019 av Erlend Pettersen
Vi har tatt en titt på skadesituasjonen foran hjemmekampen mot Sheffield Wednesday lørdag.

Vi skriver torsdag og med det så har det hvert pressekonferanse på Brockhall foran helgens dyst hjemme mor onsdagslaget fra Sheffield. I dag skal vi se på skadesituasjonen som begynner å lette så smått.

Mowbray har hatt sin vanlige møte med pressen torsdag når man skal spille lørdag. Og i dag ble det fokusert en del på viktigheten av å få med seg poeng og alle helst alle tre nå på lørdag. Mowbray håper at fansen kan gjøre sitt før at man skal klare å få poeng med seg hjem. Frykten er et frustrert hjemmepublikum som begynner å gå i mot manager og spillere. For det er helt klart at det er en litt presset utgave av Mowbray for tiden.

Spillere som definitivt er ute er Cunningham, Magloire, Grayson, Samuel, Brereton og Lenihan. Sistnevnte kan bli klar til Barnsley kampen etter landslagspausen. Samuel og Brereton er straks friske etter sine skader, men det er ventet at de vil bli testet på u-23 laget før de meldes klar for spill for førstelaget. Spesielt Samuel må brukes forsiktig etter å ha hvert ute hele forrige sesong med en alvorlig kneskade.

På den positive fronten så kjemper Lewis Holtby mot klokken for å rekke kampen. Han trente for første gang etter strekken han pådro seg før to uker siden torsdag og skulle alt stå bra til før fredagens trening, så er muligheten tilstede at han er med i kamptroppen lørdag.

Kampen på lørdag ser du på iFollow fra klokken 16:00. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: