- Sett av 20. juni


Publisert 01.06.2020 av Erlend Pettersen
EFL planlegger oppstart helgen 19-21. juni.

EFL la i går kveld ut en pressemelding der de nå ser for seg å starte opp Championship sesongen 2019/20 helgen 19-21. juni etter at myndighetene åpnet for sportsarrangement i lukket miljø fra 1. juni. 

Klubbene tester alle involverte to ganger i uken og skulle man få kontroll over smittespredningen intern i klubbene samt at utviklingen går i riktig retning i England så skal sesongen spilles ferdig under strenge smitteverntiltak.

I tillegg så utvides troppene fra 18 til 20 spillere for å verne spillerne i det harde kjøret som vil komme. I tillegg så utvides innbytterkvoten fra tre til fem spillere for ytterligere å verne om helsen til spillerne.

EFL er åpne på at alle kampene skal bli sendt enten hos Skysports, iFollow eller på klubbens strømmekanal. Hvordan TV-oppsettet og hvordan opplegget blir er enda ikke klart.

Klubbene i EFL skal stemme over om de skal fortsette sesongen mandag 8. juni. Sånn det ser ut nå så skal Championship klubbene spille ferdig, mens League One og League Two klubbene avlyser sesongen. Men som sagt så er det enda en hel uke til avstemningen skal utføres og det er flere klubber i Championship som har uttalt seg negativt rundt en oppstart.

Så siste ord er ikke sagt rundt dette.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: