- Sesong uten tilskuere

Publisert 19.01.2021 av Erlend Pettersen

Sesongen 2020/2021 blir historisk.

Når man nå er halvveis inne i korona sesongen 2020/2021, der bare noe få klubber har hatt noen få tusen tilskuere på tribunen ser det nå mørkt ut for flere tilskuere denne sesongen. Blackburn er en av mange lag på balløyen som ikke har hatt noen tilskuere inne på tribunene denne sesongen. Og sånn situasjonen ligger an i Storbritannia så vil sesongen ebbe ut med tomme tribuner. 

Håpet er at Carabao, FA-cup og play-off finalen kan få inn et begrenset antall tilskuere, men selv det ser ganske håpløst ut på nåværende tidspunkt.

Hvordan dette svir økonomisk for klubbene kan man bare ane konturene av. Spesielt lagene i League One og League Two er hardt rammet av tomme tribuner. Selv med pengehjelp fra EFL og Premier League så skal det bli spennende å se om alle klubbene overlever til sesongstart neste sesong.

Hadde ikke Blackburn hatt eierne, Venkys på nåværende tidspunkt har klubben hvert konkurs. Ja, de er ansvarlige at man har havnet i uføret, men de har ikke stukket av fra regningene noe man skal være sjeleglad for.

Fotball uten tilskuere vil aldri bli det samme.