- Sammen kan vi klare det

Publisert 12/30/2021 av Erlend Pettersen

Mowbray føler at spillerne og fansen sammen kan løfte klubben til nye høyder.

Etter gårdagens seier hjemme mot Barnsley, der over 14.000 tilskuere hadde tatt turen maner Mowbray fansen til å spille en viktig part resten av sesongen. Ser man på tallene som øker både hjemme og borte, så er ikke tvil om at fansen har begynt å drømme litt om hva som kan skje denne sesongen.

Når man nå ser at det er en positivitet i spillergruppen og blant fansen så er det lov å drømme om noe større denne sesongen. Tony Mowbray lovpriser fansen:

- Jeg må nevne supporterne, de skapte en flott stemning noe man ikke har hørt på en lang stund. 

- Håpet mitt er at de ser hvor mye dette laget kjemper og jobber sammen som lag. Alle jobber mot at denne klubben tar et steg opp.

- Det er veldig viktig. Jeg vil ikke kaste ut en klisje farse om 12. mann, men når man hører dem synge, rope på laget, enkeltspillere, er en viktig faktor for spillerne. Å høre at folk er fornøyde med den jobben man gjør, har aldri skadet, forteller Mowbray til Lancashire Telegraph etter gårdagens kamp.

- Jeg synes det er flott at unge spillere som Buckley og Dolan får sanger om dem selv. Når jeg kom til klubben var, John en tynn ung gutt, og se hvor han er nå.

- Vi har 22 kamper igjen der vi må kjempe som løver, så får vi se hvor langt det tar oss, avslutter Mowbray.

Høydepunktene fra gårdagens kamp finner du her.