- Ryktebørsen


Publisert 09.07.2020 av Erlend Pettersen
Selv uten budsjett så linkes det spillere inn. Vi har tatt en titt.

Som vi skrev om i går så vet fortsatt ikke Tony Mowbray hvordan budsjettet til kommende sesong blir. Men det stopper ikke ryktebørsen.

Portsmouth vingen Ronan Curtis var linket til Rovers i januar, men summen Pompey krevde var skyhøyt over det vi kunne betale. I følge ryktene så har ikke interessen stoppet opp, men nå skal høytflyvende Brentford ligge foran oss i køen. Selv om vingen skrev under på en ny 3-års avtale på Fratton Park tidligere i år så kan Championship eller Premier League spill lokke han bort fra League One klubben. Som dere sikkert har fått med dere så tapte Portsmouth i semifinalen mot Oxford i play-off`en til Championship.

Rovers blir også linket til vingen Jacob Murphy fra Newcastle. 25. åringen har slitt med å få spilletid på St. James Park og det er ikke usannsynlig at Newcastle lar han gå i sommer. Mowbray hadde han under sine vinger når han trente Coventry, så han er ikke ukjent blad for Blackburn-manageren.

Tidligere denne uken så ble det skrevet om interesse rundt den østeriske midtbanespilleren Stefan Schwab fra Rapid Wien. 29. åringen står nå uten kontrakt etter at kontrakten utløp i slutten av juni. I følge ryktene så følger også Bristol City og QPR med på hans situasjon sammen med klubber fra Tyskland og Italia. 

Om noen av disse kommer til Ewood Park og Blackburn er høyst usikkert. Hvem ønsker du til klubben i sommer? Ta diskusjonen i vårt forum. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: