- Ryktebørsen

Publisert 20.01.2021 av Erlend Pettersen

Kommer det nordmann inn på lån?

Når man nå er halvveis inne i januar-vinduet så er det kun stopperen Branthwaite som har kommet inn. Ut på lån har Harry Chapman, Hayden Carter og Brad Lyons forsvunnet.

Blackburn-boss Tony Mowbray jakter fortsatt en midtstopper til. Spilleren som ønskes er Kipre fra WBA, men her vil Big Sam vente til han har fått inn forsterkninger før han tar en beslutning rundt spillere ut.

I dag skriver nettsiden footballleagueworld.co.uk at Rovers har kontaktet Fulham angående nordmannen Stefan Johansen som ikke en gang er med i 25. mannstroppen til Fulham denne sesongen, angående et mulig lån ut sesongen. I følge nettsiden så skal Queens Park Rangers også vise interesse. 

Om det er noe hold i dette ryktet skal man ta med en stor klype salt. Rovers har kun en plass igjen på lånekvoten, så et lån av Johansen vil i så fall ødelegge et lån til de bakre rekker. Skal man ha inn noen flere der bak må det kjøpes.

En spiller som man har sendt bud på er venstrebacken Harry Pickering fra Crewe som ble avslått tidligere denne måneden. Det spekuleres nå om Rovers vil komme med et forbedret tilbud til Crewe, samtidig som det er andre interessenter der ute. 22-åringen kan også bekle en posisjon på midtbanen, noe som vil gjøre spilleren mer anvendelig. 

På spillerfronten ut er det ganske så stille. Det var noen spekulasjoner rundt West Ham sin interesse for Adam Armstrong tidligere denne måneden, men i dag gikk The Hammers sjef, David Moyes ut å sa at det ikke kom til å bli hentet noen ny spiss i januar.

Samtidig så får Rovers fansen krysse fingrene at Joshua King selges fra Bournemouth denne måneden. Rovers har en videresalgsklausul på nordmannen. Det har blitt skrevet om flere Premier League klubber som har vist interesse, men har mistet den fort når de har hørt nordmannens lønnskrav. Sånn situasjonen er nå så vil King bli ut kontrakstiden på Vitality Stadium.

Om Arsenal skulle hive seg rundt å hente Brentfords David Raya ligger det også her en videresalgsklausul å lurer.

Vi i BRSCN kommer tilbake straks noe skjer på inn eller ut fronten.