- Raya er ikke like kjekk lenger


Publisert 08.11.2018 av Øystein Thorsen
Mowbray uttaler seg om skadesituasjonen i klubben.
Det er Lancashire Telegraph som melder at Raya var på treningsfeltet i dag, og med beskyttelse av ansiktsmaske kan han være tilbake mellom stengene på lørdag.
Avgjørelsen tas i morgen, fredag. 
- Han (Raya) er egentlig all right, sier Mowbray til lokalavisa.
Han ser bare ikke ut som David Raya lenger, han er ikke like kjekk som han en gang var, legger sjefen til.

Bortsett fra den utseendemessige evalueringen er Mowbray også interessert i den mentale siden av situasjonen.
- Han trente i dag og skal trene i morgen, så får vi se da hvordan han fungerer mentalt. Legene er fornøyde med ham, så nå er spørsmålet om han er fornøyd med å spille med maske, forklarer sjefen. 
Vi kan lett forestille oss at Rayas situasjon kan gjøre at han ikke går like uredd inn i situasjoner som før, og i så fall kommer Leutwiler til å fortsette fra start.

Uansett hvor man lander etter treningen i morgen bekrefter Mowbray at Rayas nese må opereres, men at det kanskje kan vente til sommeren, slik at han ikke settes ut av spill i 6-8 uker. 
- David vil ha operasjon, for nesa ser veldig annerledes ut nå enn hva den gjorde for to uker siden. 
Hovedpersonen er allikevel åpen for å vente med inngrepet. 

En annen sentral figur som vi venter på beskjed om er ingen mindre enn kaptein Mulgrew. Klubbens nettside skriver at skotten skal scannes igjen i kveld. Deretter kommer eksperter til å avgjøre om ribbenet er sterkt nok til at det er trygt for ham å spille.
- Charlie deltok på treningen i dag, men ikke til hundre prosent. Det medisinske apparatet opererer med en grad av forsiktighet, og tar det sikre før det usikre, sier Mowbray. 
Sjefen legger til at Raya og Mulgrew dessverre ikke er de eneste usikkerhetsmomentene foran kampen mot Rotherham, men av taktiske årsaker ønsker han ikke å utdype nøyaktig hvor skoen klemmer. 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: