- Penger tilgjengelig

Publisert 6/16/2022 av Erlend Pettersen

Klubben bekrefter at det finnes litt penger til å forsterke troppen i sommer.

I dag startet Jon Dahl Tomasson, Remy Reijnierse og Ben Rosen jobben med å gjøre Blackburn til en klubb som skal kjempe om en mulig topp seks plassering. Tomasson og Broughton stilte i dag opp til pressekonferanse, der de snakket om den prosessen som har vært og ikke minst hvilken planer de har framover.

Det ble stilt flere spørsmål fra mediene på denne pressekonferansen. Der ble det bekreftet at Darragh Lenihan forlater klubben, mens klubben skal ta en ny prat med agenten og med Ryan Nymabe om hva de nå tenker etter at klubben har fått ny manager.

Det kom også spørsmål rundt kontraktssituasjonen til Ben Brereton Diaz. Klubben har ikke snakket med spilleren selv i det siste grunnet spill for Chile. Diaz selv har fortsatt ferie grunnet landskampspill. De skal sette seg sammen med spilleren når han er tilbake etter ferien.

Broughton stresset med å si at jobben rundt forsterkninger er i gang. Venkys er tilfredse med å fortsatt gi klubben økonomisk hjelp, slik at klubben kan jobbe mot sine mål. I den forbindelse så ble det bekreftet at det finnes litt midler til å forsterke troppen denne sommeren.

Det kom også fram at lønnsstrukturen i klubben er den samme som i fjor. Også denne sommeren vil klubben se mot lånemarkedet, men de har midler klar til kjøp umiddelbart om man skulle finne den riktige spilleren. Mange spurte om det skandinaviske markedet nå er en prioritet siden begge kommer fra dette markedet, så ble det klart at det ikke er der hovedmarkedet til klubben ligger. 

Både Tomasson og Broughton er klar på at det vil at litt tid før laget får satt seg slik Tomasson og hans kollegaer ønsker. Det kan fort gå 3-4 overgangsvinduer før man er der man ønsker.

Tilslutt så tok de opp at det er muligheter å gjøre det bra til tross for mindre budsjett enn de klubbene som har fallskjermpenger. Det er Nottingham og Lutn gode eksempler på.

Det handler om å gjøre det man gjør litt smartere og billigere enn resten.