- Overgangsvinduet stenger fredag


Publisert 26.01.2020 av Erlend Pettersen
Det har vært et rolig vindu så langt for Mowbray & Co. Vil det skje noe de siste dagene?

Kommende fredag stenger januar-vinduet for denne gangen. Rovers har som vi har skrevet om på BRSCN vært linket til flere spillere og i følge kilder så har man fått avslag på flere bud. I fjorårets januar-vindu ble det ikke hentet noen og det kan fort skje at det blir også konklusjonen i årets vindu.

Vinduet man er inne i nå er et vanskelig vindu å hente spillere til en riktig pris. Klubbene er ikke veldig giret på å miste sine spillere midt i sesongen, og derfor blir prisene kunstig høye. Dette er noe Mowbray og Waggott har nevnt i sine analyser angående januar-vinduene.

Men det er ikke bare på spillerlogistikken inn det er spenning. Også spillere som er på vei ut er det knyttet spenning til. Hva kommer til å skje med Ben Brereton og Harry Chapman? Mange mener at spillerne trenger å spille på seg selvtillit på utlån før å stå rustet til sesongen 2020/21.

Spillere som Bell og Samuel har kontrakter som går ut til sommeren og muligheten at de selges for å få inn noen kroner er ikke usannsynlig. En spiller som fikk beskjed at han ikke kom til å bli satset på denne sesongen er Richie Smallwood. Spilleren selv ville bli for å kjempe for om plassen, men har ikke spilt siden Carabao kampen borte mot Sheffield United i august.

Det man kan like er at man ikke bare henter spillere for å hente f.eks på lån. Klubben har mange lovende unggutter som kan få sjansen og det så man sist med Rankin-Castello.

BRSCN følger overgangsvinduet tett kommende uke. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: