- Notiser


Publisert 12.03.2020 av Erlend Pettersen
Forsvarspillere klar til helgen, mens Mowbray benekter Mulgrew klausul.

I kveld bekreftet EFL at kampene spilles som normalt til helgen. Men som vi vet så kan dette endres raskt, så her må man bare henge med i nyhetsbildet for å sjekke siste nytt.

Men nå tilbake til noe mer hyggelig. Blackburn - manager Tony Mowbray får tilbake kaptein og stoppergeneral Darragh Lenihan til helgens dyst etter å at han har sonet to kampers karantene grunnet 10. gule kort. Da er det ventet at Mowbray stiller med Bell og Nyambe på sidebackene, mens Lenihan tar plass sentralt sammen med Tosin. I tillegg så er endelig Derrick Williams klar for dyst etter en lang skadeperiode. 

Som en kuriositet så tar vi med at Williams var linket til MLS tidligere denne måneden, men i dag så kunne Mowbray avkrefte at det hadde kommet noe bud på stopperen.

I samme setting så stilte Andy Bayes fra BBC Lancashire spørsmål angående Charlie Mulgrew sin situasjon i Blackburn. Som dere vet så vendte han frivillig tilbake til klubben i januar etter å ha hvert utlånt til Wigan, selv om han ikke ble lovet noe spilletid av Mowbray. Bayes tok opp om det fantes en klausul i kontrakten til Mulgrew etter 100. spilte kamper. Han står med 99. kamper på nåværende tidspunkt. Blackburn-bossen svarte at det ikke fantes noen klausuler om en forlengelse av kontrakten eller bonus i sum av penger. I følge Mowbray selv så visste han ikke at Mulgrew sto på 99. seriekamper.

Som en mann vi har lært oss å kjenne så stemmer nok dette, men det er nok mer enn personlig ting mellom de to som hindrer at Mulgrew får sjansen i den blåhvite trøyen. Skotten dro ganske så overraskende ut på lån på deadlineday i august etter å ha startet serieåpningen hjemme mot Charlton og i de rapportene som kom ut i de påfølgende dagene var at de to hadde kranglet på treningsfeltet samme dag.

Charlie Mulgrew har en kontrakt som holder han til Ewood Park til sommeren. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: