- Notiser

Publisert 4/15/2024 av Erlend Pettersen

Sam Szmodics fikk en pris under EFL gallaen s√łndag.

I går ble den årlige EFL gallaen gjennomført, der EFL gir ut sine utmerkelser til både spillere og lag. I den forbindelse ble vår toppscorer Sammie Szmodics som nå er oppe i 30. mål inkludert i årets lag i Championship. Det er første gangen siden Alan Shearer sine dager at en spiller i den blåhvite trøyen har scoret 30 eller flere mål i en sesong siden Shearer klarte det både i 1995 og i 1996 før han dro til Newcastle.

Mange hadde håpet at Szmodics også skulle bli årets spiller, men den prisen gikk til Leeds spilleren Crysencio Summerville. Klubben Blackburn skulle få prisen; Fan Engagement Award, for jobben de gjorde sammen med fansen i desember under fans takeover.

Vi gratulerer!

I helgen skrev Alan Nixon, angående John Eustace sine ønsker om å bringe inn 37 åringen John Ruddy til klubben i sommer. Målvakten jobbet sammen med Eustace i Birmingham og har en kontrakt som utløper på St. Andrews denne sommeren. I den samme artikkelen så nevnes målvaktene Luke Southwood, Karl Hein og tidligere lånespiller Christian Walton fra henholdsvis Cheltenham , Arsenal og Ipswich.

Det er ventet at Mowbray vil prøve seg på Aynsley Pears denne sommeren, mens det er høyst usikkert hvor høyt Eustace rangerer Leo Wahlstedt. Det er ikke usannsynlig at han går ut på lån denne sommeren.