- Notiser

Publisert 11/8/2021 av Erlend Pettersen

Unggutt forlenger lÄneopphold.

Etter den flotte seieren hjemme mot Sheffield United, er det endelig en fortjent pause for de som ikke er tatt ut til sine respektive landslag. Spesielt mentalt tøft har denne perioden vært for Rovers etter å blitt maltraktert på hjemmebane.

Den unge målvakten Aiden Dowling har forlenget låne oppholdet i Lancaster til å gjelde fram til 8. januar. 19-åringen signerte sin første profesjonelle kontrakt nå i sommer  og har tidligere denne sesongen prøvd lykken i Halifax Town.

Januar vinduet nærmer seg med stormskritt. Det er ventet flere salg av spillere som ikke vil fornye kontraktene sine denne måneden. En spiller som linkes inn er den walisiske spissen Ryan Hedges, som har en utgående kontrakt med skotske Aberdeen. I følge rykte spaltene så har Rovers fått nei på et bud tidligere. 26-åringen har en utgående kontrakt med det skotske klubben og de har tilbudt spilleren en forbedret kontrakt i en håp om å beholde spissen. 

Fra januar kan spilleren snakke med andre klubber. Mest sannsynlig så vil spilleren vente å se hva som kan komme på bordet når man kommer inn i det nye året.