- Notiser

Publisert 31.08.2020 av Erlend Pettersen

Treningskampen som skulle ha vært spilt i morgen er avlyst.

Blackburn og Everton kom til enighet i går at morgendagens oppsatte treningskamp mellom lagene på Ewood Park ikke gjennomføres. Grunnen skal være belastingen på spillerne, siden begge lagene har spillere på landskamp oppdrag. Så dermed vil siste test før seriestarten braker løs bli borte mot Leicester lørdag.

På overgangsfronten så har Middlesbrough fått et bud på målvakten Dillon Phillips fra Charlton. Rovers skal være en av de som ser på burvokteren, men også Derby og Birmingham følger spilleren. Men om han er aktuell etter at Rovers har fått tak i Kaminski er høyst usikkert.

En spiller som har bemerket seg i oppkjøringen er vingen Tyrhys Dolan som er 18. år. Unggutten kom til Rovers fra Preston nå i sommer og har ikke bare fått spilletid, men også bidratt til å snu kampbilde. Også Blackburn-boss Tony Mowbray har blitt imponert av guttungen, men er rask frampå å si at han har mye å lære fortsatt. Men skulle han fortsette i samme sporet som i sommer så kan det bli mange førstelags opptredener denne sesongen. 

Mange fans har allerede sammenlignet han med en tidligere Rovers helt, Damien Duff.