- Noe måtte gjøres

Publisert 12.02.2020 av Øystein Thorsen

Mowbray uttaler seg om det sterke resultatet tirsdag kveld.

Blackburn hadde lagt tid på å studere Hull, og en åpenbar detalj de ville forsøke å utnytte hos det gjestende laget var skadesituasjonen i de bakre rekker. Dermed fikk Graham starte, i et forsøk på å gi unge og relativt uerfarne stoppere juling. 
En stund så det ut til å fungere bra, men etter hvert så Mowbray at justering var nødvendig.

- Jeg begynte å bli frustrert, så jeg gjorde to bytter ganske tidlig, vi fikk rett og slett ikke til det vi prøvde på.
Inn kom Brereton og Samuel, og særlig førstnenvte skapte en del problem for gjestene, mens sistnevnte havnet på scoringslista. 
- Utgangstrategien vår, med Graham som skulle møre opp forsvaret, fungerte ikke i lengden og det føltes som at vi begynte å stange i veggen, sa Mowbray i følge Lancashire Telegraph etter kampslutt.

Men som kjent, når laget endelig fikk hull på byllen, da det bare gjenstod 17 minutter av ordinær tid, løsnet det også skikkelig. 
Armstrong satte sitt mål nummer femti og Samuel la på til 3-0 bare minuttet etter. 
- Armstrongs scoring var utrolig og jeg er veldig glad for at Samuel kunne runde av kampen for oss, sa sjefen til lokalavisa. 

- De hadde en god periode de første ti minuttene av andre omgang, men bortsett fra det var det vi som hadde spillet og sluttresultatet reflekterer kampen på en riktig måte, var Mowbrays konklusjon.
Og med det er Blackburn bare tre poeng unna playoffplass. En god dag på kontoret for gutta i blått og hvitt!