- Nedgang i kort

Publisert 17.11.2022 av Erlend Pettersen

Blackburn har sanket mindre kort denne sesongen.

I flere sesonger så har Rovers, hvert kjent for å ha en del spillere som plukket med seg en del kort og med det suspensjoner. Når statistikken sier at Sunderland er det laget som har plukket med seg flest kort, og legger sammen at de har nå den manageren som vi hadde i fem år; Tony Mowbray. Til hans forsvar så kom Mowbray inn i Sunderland litt ut i denne sesongen.

Blackburn ligger midt på kort-tabellen med 41. gule kort, som gir oss 1.9 kort per kamp. Sunderland har 13. flere gule kort. Blackburn har 1. rødt kort som ble omgjort i ettertid når Blackburn anket det røde korter Jake Garrett fikk borte mot Coventry.

Den som er snillest i klassen er West Bromwich Albion med 31. gule kort. Blackpool har klart å pådratt seg hele fire røde kort, da hele tre røde i kampen mot Sheffield United. Reading, Stoke, Millwall og QPR er lagene som har unngått det røde kortet så langt denne sesongen.

BRSCN satser på at den gode statistikken fortsetter inn i 2023, slik at man kan stille best mulig i kampene utover i sesongen.