- Nå må vi avslutte sterkt

Publisert 4/18/2021 av Erlend Pettersen

En selvkritisk Lewis Travis vil avslutte med stil.

Det er en spiller som ikke legger noe i mellom når han oppsummerer sesong for sin egen del og laget. Travis er klar på at de har skuffet enormt denne sesongen.

Lewis Travis er selvkritisk til sin egne prestasjoner denne sesongen. Etter sine første 90. minutter hjemme mot Derby er det en sliten spiller som ble intervjuet av klubben etter kampen:

- Det var mine første 90. minutter på en god stund og det var deilig å endelig vinne en kamp.

- Vi spilte ikke nå spesielt bra, men vi klarte å ta alle de tre poengene som var meget viktig.

- Vi skulle kjempe om en topp seks plassering denne sesongen, men med den formen man har hatt har man måttet se seg over skuldrene isteden. Det er ikke meningen at man måtte se oss bakover, fordi vi er mye bedre enn det vi har visst. Vi har under prestert denne sesongen, sier Travis til klubbens nettside.

- Alle i spillergruppen vet at man har under prestert, så nå må man bare fokusere på å avslutte sesongen sterkt sånn at man går inn i den nye sesongen med positive opplevelser. 

- Klarer vi å vinne resten så kan man klatre til øvre halvdel av tabellen. På det personlige plan så har jeg begynt å sett fram i mot neste sesong allerede.

Til Travis sitt forsvar så ble dessverre skader en stor del av denne sesongen så man får håpe at han klarer å holde seg skadefri til neste sesong.