- Nå er omfanget av skaden kjent


Publisert 11.10.2019 av Erlend Pettersen
Blackburn bekreftet i dag at forsvarsklippen Darragh Lenihan blir ute i en lengre periode sammen med gårdagens skadenyhet; Cunningham.

I går kunne vi i BRSCN skrive om langtidsskaden til venstrebacken Graig Cunningham og som rapportene som kom ut fra Ewood Park så ble det i dag klart at Lenihan er ute mellom seks til åtte uker. Om vi ikke hadde nok bekymringer med de på banen, blir det ikke mindre nå. Hva vil Blackburn-boss Tony Mowbray velge?

Mest sannsynlig er at Bell tar plassen til Cunningham, men også Sam Hart er en mulighet. I dag gikk også Derrick Williams som er på landslagsoppdrag ut i media å sa at muligheten for et vikariat på venstrebacken er en mulighet. Sannsynligheten at Mowbray velger en 3-5-2 formasjon i enkelte kamper er også sannsynlig.

I tillegg så har klubben sendt ut Charlie Mulgrew, Scott Wharton, Matty Platt og Tyler Maglore på lån og de kan ikke hentes tilbake før i januar. Tilgjengelige spillere i de bakre rekker som ikker har spilt fast er; Tusin, Nyambe og Joe Grayson.

Hvilket lag vil du at Mowbray skal sende ut mot Huddersfield? Ta debatten i vårt forum.

  

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: