- Mye å spille for enda


Publisert 10.03.2020 av Erlend Pettersen
Blackburn-manager Tony Mowbray jakter fortsatt en play-off plass.

Etter søndagens nedtur, så var det en etterpåklok Mowbray som tok selvkritikk etter å sendt ut et litt for angrepstungt mannskap. Fansen og spillerne kan ikke dvele for lenge med tapet, for det er fortsatt mye å spille for når det nå gjenstår ni kamper er Mowbrays budskap.

Rovers ligger på en 10.plass på tabellen, men det er bare tre poeng opp til den magiske play-off sonen. Allerede til helgen tar vi i mot Bristol City som vi kan passere med en seier lørdag. Rivalene fra Preston innehaver den siste plassen, men også de har rotet fælt de siste ukene. Så alt ligger til rette for en spennende senvinter og vår på Ewood Park.

Mowbray sa dette til Lancashire Telegraph:

- Vi har ni kamper igjen, med mange lag rundt oss som vi skal møte, så her har vi avgjøre alt på egen hånd. Vi får se hvordan dette fyker an utover.

- Vi har en mulighet til helgen på hjemmebane der vi har hvert gode til å krype opp mot en kvalifiseringsplass med seier. Det er så tett på tabellen, at en seier gjør veldig  mye på tabellposisjonen i denne ligaen.

- Vi vet at vi er gode på hjemmebane og vi må gå ut i de fire siste hjemmekampene å jakte alle tre poengene. Vi frykter ingen på hjemmebane.

- Vi har også bevisst at vi kan gjøre gode bortekamper, og målet vårt er å ta så mange borteseire som mulig og i kombinasjon med vår hjemmeform så kan det gå veien, avslutter Mowbray.

Tilslutt så tar vi med at Leeds har solgt ut Darwen End foran det TV-sendte oppgjøret fredag 03. april. 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: