- Mulighetens måned


Publisert 22.01.2020 av Erlend Pettersen
BRSCN har tatt en titt på den kommende måneden.

I dag har vi i BRSCN sett litt på hva som venter Blackburn den kommende måneden. Skal man holde kvalifiseringsmulighetene i live så kreves det at man plukker regelmessig poeng framover. Først tar vi en titt sammen på hvem vi møter:

  • Tirsdag 28.01.20: Blackburn v Queens Park Rangers, iFollow.
  • Lørdag 01.02.20: Middlesbrough v Blackburn, iFollow.
  • Lørdag 08.02.20: Blackburn v Fulham, iFollow.
  • Tirsdag 11.02.20: Blackburn v Hull, iFollow.
  • Lørdag 15.02.20: Charlton v Blackburn, iFollow.

 

Som oversikten over viser så har man tre hjemmekamper som er mulige å vinne, mens det er to tøffe bortekamper som venter. Rovers er i disse dager på en fem dagers treningsleir i Portugal foran hjemmekampen mot QPR som skal vinnes. Lørdagen etter tar vi turen nordover for å møte Middlesbrough som har fått opp dampen etter en svak sesong. Her ser vi i BRSCN for oss det ene poenget. Uken etter det tar vi i mot Fulham som jakter en direkte opprykksplass. Her tror vi det blir nok en uavgjort i en litt forsiktig kamp fra begge leire.

Etter Fulham tar vi i mot Hull på hjemmebane og her bør det bli tre poeng, selv om gjestene har gjort sakene sine veldig bra etter at vi slo dem på bortebane i august. Denne perioden siste kamp er mot motstanderen vi sesongåpnet mot, Charlton. Denne gangen er det vi som skal prøve å vinne borte, men vi tror fort at det kun ender med det ene poenget eller et knepent tap. Litt typisk Rover å rote det til i slike kamper.

Summerer vi opp våre tips så tar Rovers 9. poeng av 15. mulige, som er noe i underkant av det vi bør ta for å kjempe oss inn på en topp seks plassering.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: